ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΨΑΘΑ

ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
STUDIOS • ΔΙΧΩΡΑ • ΔΥΑΡΙΑ

Το οικοδομικό συγκρότημα Ψάθα, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση στο κέντρο του Νέου Καρλοβάσου, στη Σάμο, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί από το 2002. Εδώ θα βρείτε πλήρως επιπλωμένα διαμερίσματα, διαφόρων κατηγοριών, όπως studios, δίχωρα αλλά και δυάρια, στα οποία χρησιμοποιήθηκαν τα καλύτερα και ποιοτικότερα υλικά για τη κατασκευή τους. Επειδή όμως μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, μπορείτε πάντα να δείτε μερικά από τα διαμερίσματα μας, μέσα από τη σελίδα μας!

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ;

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η ποιότητα των χώρων και των αντικειμένων που απαρτίζουν το συγκρότημα αλλά και το κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά διασφαλίζονται απο την συνεχή συντήρηση απο αρμόδια συνεργεία που απαρτίζονται απο έμπειρους τεχνίτες έτσι ώστε όλα να διατηρούνται πάντα καινούργια.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η εξυπηρέτηση των ενοίκων μας είναι το πρώτο μας μέλημα. Η προσωπική μας φροντίδα για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία και γιαυτό δημιουργείται στους χώρους μας ένα όμορφο και ζεστό οικογενειακό κλίμα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η παρουσία μας, μιας και είμαστε και εμείς ένοικοι στα κτίρια, η ατμόσφαιρα που πλανιέται στους χώρους του συγκροτήματος και οι φιλικές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε όλους τους ενοίκους διασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή διαβίωση όλων μας.

ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΑΣ

Τα διαμερίσματα μας βρίσκονται στη Σάμο και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης Νέο Καρλοβάσι.

 

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ;

Επικοινωνηστε μαζί μας, ώστε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.
Εξάλλου, πρόκειται για το δικό σας νέο σπίτι!